Onderwijs, zorg, overheid en bedrijfsleven


Onderwijs
Mijn opdrachtgevers zijn zowel bestuursorganisaties in het onderwijs als onderwijsinstellingen (vo, mbo en hbo). Allemaal met hetzelfde doel: de kwaliteit van de communicatie, zowel intern als extern, verbeteren. Of het nu gaat om de website, leerlingwerving, arbeidsmarktcommunicatie, een extranet voor flexpoolers of een evenement. Ik ken de wereld van het onderwijs en ondersteun van strategie tot uitvoering.
 

Zorg
Feeling met communicatie in de zorg heb ik al sinds mijn stage in het St. Radboud in Nijmegen. In 2019 heb ik zo'n 11 maanden als interim communciatieadviseur gewerkt bij Zorggroep Apeldoorn. Onder andere voor Riwis Zorg & Welzijn heb ik brochures gemaakt en webteksten en artikelen voor het personeelsblad geschreven. Ook heb ik een aantal maanden gewerkt in Gelre Ziekenhuizen op de afdeling Marketing & Communicatie.
 

Overheid
Gemeentes moeten steeds beter en sneller communiceren over projecten, besluiten en calamiteiten. Door bezuinigingen staat soms de afdeling communicatie onder druk en is extra tijdelijke capaciteit nodig. Voor zowel de gemeente Zutphen, de gemeente Rheden als de gemeente Apeldoorn heb ik een aantal communciatieopdrachten gedaan. In opdracht van de gemeente Zutphen verzorg ik alle communicatie voor Zutphen Actief, een netwerk van buurtsportcoaches.

 

Bedrijven
Ik ben in staat me elk onderwerp snel eigen te maken. Afwisseling houdt me scherp. Mijn werk voor het bedrijfsleven varieert van een whitepaper voor een kredietverzekeraar, de webteksten voor een dierenarts, de foldertekst voor het plaatselijke zwembad tot een volledige site voor een sloop- en grondwerkbedrijf.