Onderwijs, zorg, overheid en bedrijfsleven


Onderwijs
Mijn opdrachtgevers zijn zowel bestuursorganisaties in het primair en voortgezet onderwijs als individuele scholen. Allemaal met hetzelfde doel: de kwaliteit van de communicatie, zowel intern als extern, verbeteren. Of het nu gaat om de website, leerlingwerving, communicatie richting potentiële docenten, een extranet voor flexpoolers of een event voor leerkrachten. Ik ken de wereld van het onderwijs en ondersteun van strategie tot uitvoering.
 

Zorg
Feeling met communicatie in de zorg heb ik al sinds mijn stage in het St. Radboud in Nijmegen. Onder andere voor Riwis Zorg & Welzijn heb ik brochures gemaakt en  webteksten en artikelen voor het personeelsblad geschreven. Recent heb ik een aantal maanden gewerkt in Gelre Ziekenhuizen op de afdeling Marketing & Communicatie en daar onder andere meegewerkt aan de totstandkoming van het digitaal personeelsmagazine.
 

Overheid
Gemeentes moeten steeds beter en sneller communiceren over projecten, besluiten en calamiteiten. Door bezuinigingen staat soms de afdeling communicatie onder druk en is extra tijdelijke capaciteit nodig. Voor zowel de gemeente Zutphen, de gemeente Rheden als de gemeente Apeldoorn heb ik een aantal communciatieopdrachten gedaan. Voor mijn vrijwilligerswerk (doorkomst Roparun door Zutphen) werk ik veel samen met de gemeente Zutphen. Ik stel bijvoorbeeld in samenwerking met de afdeling communicatie de persberichten op.

 

Bedrijven
Ik ben in staat me elk onderwerp snel eigen te maken. Ik geniet van de afwisseling en het houdt me scherp. Mijn werk voor het bedrijfsleven varieert van een whitepaper voor een kredietverzekeraar, de webteksten voor een dierenarts, de foldertekst voor het plaatselijke zwembad tot een volledige site voor een sloop- en grondwerkbedrijf.